Memorijal Antolič Češić 2019. održat će se od 05. do 07. travnja na Bunarini, odnosno u akvatoriju ispred luke Veruda.

U nastavku možete pročitati Oglas regate i Upute za jedrenje te ispuniti online prijavu.

 

Oglas regate

 

 

Regatu Dan Uljanika 2019. odgađamo sa proljetnog termina (22. - 24.03) na jesenski, kako bi se pokušali uskladiti sa Klasom Laser i za željom povratka statusa Kriterijske regate.
IO HJS je svojom Odlukom radi prezagušenosti proljetnog termina izbacio dvije regate sa liste kriterijskih, među njima i našu, ostaviviši u kriteriju PH i međunarodne događaje. Pri tome nam je ostavio mogućnost vraćanja statusa u slučaju promjene termina.
Dan Uljanika je naša regata klasa Laser koju namjeravamo i dalje jačati i podizati u kvaliteti i broju takmičara, stoga organiziranje regate niže kategorije, u vrijeme dok je kalendar pun "važnijih događaja" nije na tom putu.
Pomicanjem regate u jesenski termin, u dogovoru sa Klasom Laser i HJS, otvara se mogućnost da regati vratimo onaj status koji zaslužuje, radi toga ova odluka.
O novom terminu biti ćete obaviješteni službenim kanalima HJS-a, ovdje i na našim Facebook stranicama

U stvaranju i zaokruživanju nove pobjedičke ekipe kluba JK Uljanik Plovidba, otvara se pozicija drugog, selekcijskog trenera klase Optimist.
Želite li biti član našega tima, javite nam se na mail adresu kluba (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)!

U stvaranju i zaokruživanju nove pobjedičke ekipe kluba JK Uljanik Plovidba, otvorena je pozicija drugog, selekcijskog trenera klase Optimist.Stimulativna nagrada za rad i uspjehe
Želite li biti član našega tima, javite nam se na mail adresu kluba (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)!

Kao što je bilo najavljeno, tijekom ovog tjedna započinje saniranje hangara JK. Molimo sve članove koji imaju nešto svoje opreme u hangaru, da istu privremeno iznesu iz hangara, kako bi se radovi mogli nesmetano izvesti.

Stranica 1 od 6

Kontaktirajte nas

    Verudela 9, 52100 Pula, Croatia
   +385 (0)52 214075
  +385 (0)52 214075
  jk.uljanik.plovidba@gmail.com

Windyty prognoza

Scorekeeping by

Sailwave
© 2018 JK ULJANIK PLOVIDBA